Travelon.hu - online utazás Travelon.hu - online utazás Travelon.hu - online utazás Travelon.hu - online utazás Travelon.hu - online utazás Travelon.hu - online utazás

A tartalom használatának feltételei

A Travelon oldal tartalma a tulajdonos és a működtető tulajdona. Az átvett anyag prezentálása (szövegeké, fényképeké stb.) bárhol az interneten és azon kívül a működtető engedélyéhez kötött.

Travelon oldalon feltüntetett információk igyekezetből és a helyességükről való meggyőződésben kerültek fel, de a működtető nem visel felelősséget a helyenkénti esetleges pontatlanságokért.

A Travelon portál működtetője továbbá nem vállalja a felelősséget a felhasználók megjegyzéseiért a disszkussziós fórumokban és abban az esetben, ha megjelenik ilyen alkalmatlan anyag prezentációja, akkor a működtető minél hamarább eltünteti az ilyen tartalmat.

A http://www.travelon.hu URL alatt elérhető weboldalt (Weboldal) az INVIA.HU Utazásszervező Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 120. 405. számú irodahelyiség, cégjegyzékszám: 01-09-875135; a továbbiakban: Adatkezelő vagy INVIA.HU) üzemelteti. A jelen nyilatkozat (Nyilatkozat) az INVIA.HU által a Weboldal üzemeltetésével összefüggésben kezelt személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos politikáját, gyakorlatát és kötelezettségvállalásait tartalmazza.